Трайно обезкосмяване

лазерна-епилация-армада-17

Премахването на окосмяването по лицето с бръснач или кола маска може да нарани кожата Ви. За да избегнете неприятните последици след депилация като обриви и подкожно растящи косъмчета, лекарите препоръчват да използвате не толкова агресивни методи за обезкосмяване. Един от най-щадящите кожата варианти при премахване на нежеланото окосмяване е лазерната епилация. С нея ще си осигурите трайно обезкосмяване на лице след няколко поредни процедури.

Необходимият брой сеанси с последен модел лазер – Александрит са от 6 до 12 за всички зони на лицето. Трайно обезкосмяване на лице с него в град Пловдив ще получите единствено в лазер център „Армада”. Центърът предлага на посетителите си професионално обслужване и високо качество на извършване на услугите. Всяка процедура се провежда от квалифициран специалист и преминава под задължителното наблюдение на медицинско лице.

Лазерната технология в центъра премахва отлично, както много тъмни, така и много светли косъмчета, което прави лазерната епилация с Александритен лазер идеална за трайно обезкосмяване на лице. Той работи и с всеки фототип кожа, включително 5-ти и 6-ти, защитавайки нежния епидермис на лицето от изгаряне или пигментация. В края на Вашата програма по лазерна епилация Вие ще получите гарантирано 90% дълготрайно обезкосмяване.

Лазер център „Армада” Ви очаква!