Лазерна епилация Корем лента

И Вие ли се чувствате отчаяни от опитите си да премахнете лентичката от косми, която преминава през корема Ви? Ежеседмичните усилия за нейното отстраняване накрая винаги се оказват напразни, а даже и по-лошо – косъмчетата стават все по- дълги и забележими! Спокойно дами, не е нужно да стигаме до крайности.

Вече има начин, с който завинаги да кажете сбогом на отчаянието и да отстраните трайно досадната лентичка косми от корема си. Чували ли сте за иновацията в обезкосмяването – лазерна епилация?

Лазерната епилация съчетава в себе си всичко, към което една жена винаги се е стремяла – бързина, безболезненост и дълготраен резултат на обезкосмяването. Звучи невероятно, нали? Перфектната кожа вече не е недостижима мечта, а се намира на няколко крачки от Вас – в лазер център „Армада”.

Лазер център „Армада” е най-добрият център за лазерна епилация в град Пловдив и областта. Лазерното епилиране, с последен модел Александритен лазер, там – няма равно и определено е нещо, за което си струва да се разходите до центъра на града.

Лазер център „Армада” предлага най-висококачествената лазерна епилация не само в областта на корема, а и на всички зони от тялото и лицето.

Технологията, която използват професионалистите в центъра, го изпрати на върха на класациите за най-добро качество на работа и най-дълготрайни резултати. Свидетелство за това е наградата, която бе връчена на лазер център „Армада”, в началото на 2015 г. – Golden European Award.

Александритният лазер, който се използва за лазерна епилация корем лента, в центъра, е най-новата и ефективна технология на световния пазар – за трайно отстраняване на нежеланото окосмяване. Лазерният лъч, с дължина 755 Nm, прониква до корена в космения фоликул и чрез топлинна енергия го уврежда. Още след първата процедура лазерна епилация корем лента, ще видите как косъмчетата започват да намаляват. Ефектът от процедурите не е мигновенен – но до 4 дни след сеанса, космените фоликули се показват над епидермиса и опадат.

Александритният лазер работи на принципа селективна фото-термолиза, т.е привлича се от меланина в косъма и не уврежда кожата. Минималният брой процедури за перфектен резултат при епилирането е 4, а максималният – 6.

В лазер център „Армада” ще бъдете посрещнати от най-добрите лекари и специалисти, които ще се погрижат за Вашето приятно прекарване и безупречен външен вид . Ако имате нужда от информация, или искате да попитате нещо – можете да се обръщате към тях, по всяко време.

Екипът на лазер център „Армада” Ви очаква!